Alpen-Adria-Award 2014Prämierungen 2014 - Deutsch

 

       Apple Cider – Blackthorne Vinegar

                Silver                           

Silver for our Apple Cider – Blackthorne Vinegar

In 2014, as we already did the years before, we submitted another vinegar out of the wide variety of our vinegars at the Zoggelhof in St.Paul/Lavanttal at the Alpen-Adria-Award 2014.

After all the years of attaining the Golden Award, this time our Apple Cider - Blackthorne Vinegar could "only" achieve the Award in Silver. This Vinegar belongs to our group of Drinking Vinegars.

It implys a well balanced combination in its´ taste between Sweetness on one hand and the astringent parts originating from the Blackthorne on the other side. A slight savour of almonds from the pits is also contained and very decent perceptible to enrich the palade.

Verwendbar als Erfrischungsgetränk in Mineral- oder Leitungswasser oder generell als Würzessig stellt er seine Vielfältigkeit zur Schau.

Natürlich war uns nach der kurzen Zeit unseres Bestehens und den so schnell errungenen Goldauszeichnungen der letzten Jahre klar, dass es nicht immer so weitergehen konnte. Trotzdem sind wir keinesfalls enttäuscht, sondern ganz im Gegenteil sehr, sehr stolz auf unsere 2014 errungene Silberauszeichnung.

Und es spornt uns natürlich an, unsere Produkte noch nuancenreicher zu gestalten, so dass in Zukunft vielleicht auch wieder eine Goldauszeichnung in Reichweite gelangen könnte.